SYMPOSIUM – Empowering Sustainable Careers

SYMPOSIUM - Empowering Sustainable Careers 25 juni 2024 14:00 uur, Theater Bellevue Amsterdam

Sluit je aan bij ons voor een bruisende middag vol inzichten en discussies over duurzame danscarrières op en buiten het podium.

Een danscarrière is een levenslange reis waarbij we een scala aan vaardigheden, kennis en ervaring opdoen. Dit symposium richt zich op het benutten van die vaardigheden tijdens loopbaantransities vol uitdagingen en successen. Jos Akkermans, universitair hoofddocent Sustainable Careers and Organizational Behavior aan de VU Amsterdam, zal de keynote speech verzorgen. Daarnaast zullen interviews, interactieve gesprekken en verrassende dansvoorstellingen, met Tamara Markus als moderator de middag verlevendigen.

Het symposium ‘Empowering Sustainable Careers’ markeert het afscheid van Paul Bronkhorst als directeur van Omscholing Dansers Nederland. Paul is sinds de oprichting in 1986 betrokken geweest bij het omscholingsprogramma voor dansers en heeft het fonds ontwikkeld tot zijn huidige vorm. Dit wordt een dag om deze waardevolle bijdrage aan het dansveld te overdenken en ook een moment om vooruit te kijken nu Omscholing Dansers Nederland en Sociaal Fonds Podiumkunsten de handen ineen slaan om omscholing en levenslange loopbaanontwikkeling in de podiumkunsten te ondersteunen.

Jij en je collega’s zijn van harte uitgenodigd om het symposium bij te wonen!

Reserveer nu gratis jouw plek