Bekijk het Symposium nu online!

Op Dinsdag 25 Juni, organiseerden wij (ODN/SFPK) het Symposium over ‘Empowering Sustainable Career Transitions’.

Hoe kunnen we een duurzame carrièretransitie voor dansers/kunstenaars bevorderen? Deze vraag stond centraal tijdens het Symposium. We kijken terug op een succesvolle dag en willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan het gesprek. Van het delen van ervaringen en verhalen tot inzichten en wetenschappelijke modellen, het Symposium zat boordevol waardevolle content.

Graag bedanken wij Tamara Markus voor haar rol als de perfecte moderator, Jos Akkermans voor zijn inspirerende keynote, en Erik Pals, Mirjam ter Linden en Ingetje Wielenga voor een geweldige paneldiscussie. En natuurlijk niet te vergeten Joel Brandon O’Dell, onze nieuwe directeur, voor het delen van zijn visie op de toekomst van ODN/SFPK! (meer hierover later)

Daarnaast willen we Heather Ware, Barbara Suters, Sarah Reynolds en Giuseppe Calabrese bedanken voor het delen van hun verhalen en vriendelijke woorden.

Het Symposium markeerde ook het einde van een tijdperk, met het officiële afscheid van onze (nu voormalige) directeur Paul Bronkhorst en het vertrek van de geweldige communicatiemedewerker Alberto Villanueva.

Het is al duizenden keren gezegd, maar we willen het graag nog één keer zeggen…

Beste Paul, bedankt voor je harde werk, toewijding en passie gedurende de afgelopen 40 jaar en je voortdurende strijd voor de carrières van dansers. Je hebt een enorme impact gehad op de Nederlandse danssector (en daarbuiten) en het ten goede veranderd voor elke individuele danser. We kunnen niet dankbaarder zijn.

Beste Alberto, bedankt voor je geweldige werk van het afgelopen jaar. We wensen je veel succes in je toekomstige carrière en je nieuwe functie als Digital Marketer bij Introdans.

Bekijk het volledige Symposium op het YouTube kanaal van Omscholing Dansers Nederland.