Marion Beltman
Wie zijn jouw klanten?
Zelfstandig kunstenaars, artiesten, culturele instellingen en podia

Waarom zijn zij jouw klant?
Als zelfstandig organisatieadviseur beschik ik over adequate tools en methodes om (podium-) kunstenaars en culturele organisaties een nieuw perspectief te bieden. Als bestuurskundige met een kunstopleiding, directeur a.i. van een podium, als hoofd van diverse opleidingen aan de HKU en als zakelijk leider van het Scholingsfonds voor Kunst en Cultuur, put ik uit een rijke ervaring en kennis van de sector. Klanten beschrijven me als enthousiast, motiverend en ter zake kundig.

Wat bied je hen?
Graag begeleid ik jou bij het vinden van een nieuwe koers of herpositionering. Denk daarbij aan het in evenwicht brengen van je sterkten, kansen in de markt, verbeterpunten en bedreigingen, ondersteuning bij het formuleren van effectieve pitches en profilering. In het verlengde hiervan ligt het opstellen van werkbare business-, project-, marketing-, netwerk- en communicatieplannen en het vinden van nieuwe opdrachtgevers.

Wat is bijzonder aan wat je biedt?
Jij wordt gedreven door passie, creativiteit, authenticiteit en engagement. Dat spreekt me bijzonder aan en dat wil ik uitdragen en er aan bijdragen. Ik vind mijn inspiratie in de kunst- en cultuursector en vind het daarom belangrijk dat de sector – en daarmee jij – bloeit.

Tags: , , , , ,