Joop Kuyvenhoven

foto © Sylvia de Vlaming

Wie zijn jouw klanten?
Startende en (jong) gevestigde theatermakers, regisseurs, podiumkunstenaars en producenten (zakelijk leiders) die hun netwerk, samenwerkingspartners en faciliteiten willen verbreden en dat in persoonlijke samenhang willen brengen met hun inhoudelijke visie, (een ander) publieksbereik en nieuw ondernemerschap.

Waarom zijn zij jouw klant?
Ik heb ervaring met scouten, talentontwikkeling en begeleiden van makers en producenten, de werkwijze van productiehuizen en het opzetten van een eigen stichting of bedrijf. Ik heb zicht op de inhoudelijke, economische en sociale kaart van de kunsten als adviseur bij Amsterdamse en landelijke publieke fondsen.

Wat bied je hen?
Coaching, loopbaanbegeleiding, supervisie en intervisie. Mentorschap en ondersteuning bij de instap in nieuwe en uitdagende functies bij bestaande of nieuwe kunst-organisaties, collectieven, gezelschappen of festivals.

Wat is bijzonder aan wat je biedt?
Mijn aanpak is praktisch, vraaggestuurd, confronterend en bevestigend in dienst van je professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Ik werk zowel individueel als in intervisie met groepen van 2-4 personen.

Hoe en waar kunnen klanten jou vinden?

Via LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/joopkuyvenhoven
Via twitter: @cultuurjutter

Tags: , , , , ,