Joeri de Vos

foto © Sylvia de Vlaming

Wie zijn jouw klanten?
Professionele kunstenaars en creatieve professionals. Filmmakers, animatoren, beeldend kunstenaars, podiumkunstenaars, muzikanten, designers, vormgevers. Werknemers in de culturele sector: communicatie, programmering, techniek, management.

Waarom zijn zij jouw klant?
Ik werk al 25 jaar in de culturele sector, en ken veel verschillende werkgebieden. Ik ken de mores en de sores van creatieve processen, artistieke projecten en culturele organisaties. Zowel vanuit het creërende als het faciliterende perspectief kan ik meekijken en mij inleven in mijn klanten.

Wat bied je hen?
Coaching en begeleiding bij het ondernemerschap, persoonlijke coaching, loopbaancoaching, begeleiding bij project- en conceptontwikkeling. Teambegeleiding op het gebied van samenwerking, interne en externe communicatie, beleid-ontwikkeling.

Wat is bijzonder aan wat je biedt?
Mijn manier van coachen is persoonlijk en direct, waarbij ik ook mijn eigen kennis en ervaring in het werken binnen de culturele sector inzet. Persoonlijke ontwikkeling koppel ik aan professionele ontwikkeling, en andersom. Dat maakt dat een coachtraject niet alleen resultaat heeft op de korte termijn t.b.v. de beoogde doelen, maar juist ook voor de langere termijn een basis biedt voor meer effectiviteit.

Hoe en waar kunnen klanten jou vinden?

Via mijn website: www.joeridevos.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/joeridevos/
E-mail: joeri@joeridevos.nl
Telefonisch : 06-20813417

Tags: , , , , ,