Els Maas

foto © Sylvia de Vlaming

Wie zijn jouw klanten?
Mensen die werken in de podiumkunstensector, zowel uitvoerend (dansers, acteurs, musici en cabaretiers) als ondersteunend personeel. Opdrachtgevers zijn ook theatergezelschappen en culturele instellingen zoals schouwburgen, concertzalen, fondsen, bibliotheken en musea.

Waarom zijn zij jouw klant?
Ik heb jarenlange ervaring met ontwikkeling en uitwerking van loopbaanvraagstukken binnen de culturele sector. Mijn netwerk is tamelijk uitgebreid. Met beleidsontwikkeling in organisaties en op landelijk niveau houd ik mij bezig sinds 1995 (.o.a. bij vakbonden, SFO, C+O (voorheen podiumkunstwerk) en UWV).

Wat bied je hen?
Loopbaanbegeleiding bestaande uit:

  • Loopbaanbezinning (wat wil, ik wat kan ik?)
  • Arbeidsmarkt informatie (hoe zit mijn gewenste arbeidsmarkt in elkaar?)
  • Arbeidsmarktbenadering (solliciteren, netwerken, social media, scholing etc)
  • Coaching (hoe kan ik mijn gewenste doelen verwezenlijken?)
  • Organisatieadvies (bij personele vraagstukken zoals communicatie verbetering, samenwerking, functioneren en beoordelen binnen de culturele sector)
  • Organisatieverandering of koerswijziging
  • Individueel advies subsidieaanvragen
  • Verbreding op de arbeidsmarkt (denk aan stemmenwerk, lesgeven, rollenspel, opzetten bedrijf)

Wat is bijzonder aan wat je biedt?
Ik werk individueel en met groepen. Daarbij maak ik gebruik van uitgebreide inhoudelijke werkmappen die ik op maat kan inzetten. Ik beschik over een groot netwerk van specialisten waarin ik kan doorverwijzen. Naast de begeleidingstrajecten organiseer ik ook netwerkactiviteiten (b.v. blind dates (mensen bij elkaar brengen die elkaar misschien iets kunnen bieden) en grotere netwerkbijeenkomsten (om te brainstormen, te ontwikkelen en elkaar te ontmoeten)). Ik werk in heel Nederland (van Groningen, Utrecht tot Maastricht).

Hoe en waar kunnen klanten jou vinden?

Website: www.elsmaas.nl
E-mail: post@elsmaas.nl
Telefonisch: 06-29596069

Tags: , , , , ,