Cynthia Beijdorff

foto © Sylvia de Vlaming

 

Wie zijn jouw klanten?
Mijn vroegere collega’s uit de podiumkunsten die belemmeringen voelen om te doen waar zij goed in zijn: het uitoefenen van het vak dat ze zich met bloed, zweet en passie hebben eigen gemaakt. Door nieuwe omstandigheden/levensfase hebben zij te maken met spanningsklachten, verstoorde balans werk-privé, relationele problemen, psychosomatische klachten, verlies van passie/inspiratie en daar willen zij vanaf, nietwaar? Ook voor degenen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling bied ik rust en ruimte om nieuwe paden in te slaan.

Waarom zijn zij jouw klant?
Met mijn achtergrond als professioneel musicus help ik als coach mensen weer de dirigent te zijn van hun eigen leven. Mijn praktijk biedt rust, ruimte en respect. Zij vinden bij mij gedegen begeleiding in hun proces, humor, doortastendheid, creativiteit en een diep vertrouwen in de mens met al zijn mogelijkheden.

Wat bied je hen?
Coaching en counseling, waardoor het schepje nét wat dieper gestoken kan worden voor een blijvend effect. Een individueel kortdurend en oplossingsgericht traject. Heldere afspraken en doelen. En veel mogelijkheden om beeldend en verbeeldend deze doelen te behalen.

Wat is bijzonder aan wat je biedt?
Ik werk integratief. Ieder mens is uniek, ieder heeft de mogelijkheid op zijn eigen manier grip te krijgen op zijn probleem en te weten wat hij of zij écht wil. Ik begeleid op maat, jij als mens staat centraal.

Hoe en waar kunnen klanten jou vinden?

http://www.cynthiabeijdorff.nl
telefoonnummer 06-10579544

mijn praktijk:
Het Galjoen 23
3742 HB Baarn

Op aanvraag werk ik ook op andere locaties.

Tags: , , , ,