Academie voor Cultuurmanagement
De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. De Academie gelooft dat ‘een leven lang leren’ makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen ze voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. Ze verzorgen één of meerdaagse programma’s op maat en bieden open opleidingen. Belangrijke thema’s daarbij zijn:
 
Leiderschap

Leiding geven aan een culturele organisatie is een strategie kiezen, ondernemen en managen in een bijzondere context. Naast programma’s op maat hebben ze ieder seizoen een fris leiderschapsprogramma.

Ondernemerschap

Ondernemerschap gaat over actief op zoek gaan naar kansen en deze weten te benutten. Over waarde creëren en het ontplooien van nieuwe initiatieven. Een ondernemer die niet innoveert is gedoemd te verdwijnen. Jezelf blijven ontwikkelen is dus cruciaal.

Gastvrijheid

Hoe bouw je een sterk merk en maak je van je bezoeker een ambassadeur? Hoe zorg je dat alle medewerkers het merk ademen. Ze werken met de cirkel van gastvrijheid.

website

Tags: , , ,