Enquête Duurzame Inzetbaarheid Podiumkunsten

[av_hr class=’invisible’ height=’100′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jw9j0923′ admin_preview_bg=”] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2n4xf4′] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jw9ixpb1′ admin_preview_bg=”] Geachte collega,

De sociale partners vragen uw medewerking aan een onderzoek over duurzame inzetbaarheid in de podiumkunsten. In de bijgevoegde brief leest u meer over dit onderzoek. De vragenlijst is bedoeld voor werknemers, zelfstandigen én werkgevers en kan zowel op desktop, tablet als mobiel worden ingevuld. Deelname is anoniem en het invullen duurt ca. 10 tot 15 minuten. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en ideeën!

Klik hier om de enquête te starten

Meer informatie

Duurzame inzetbaarheid is een “hot topic”. Het houdt kort gezegd in dat werkgevers en werknemers ervoor zorgen dat werkenden zich kunnen aanpassen aan veranderingen die zich voordoen en dat zij fit en gezond aan het werk zijn en blijven. Dat vraagt zowel om initiatief nemen en investeren in je eigen toekomst, maar ook om maatregelen op werkgevers- en sectorniveau.

Uw inzichten en ervaringen helpen ons om werkenden en werkgevers in de podiumkunstensector zo goed mogelijk te informeren over het behoud en het versterken van duurzame inzetbaarheid. In de bijgevoegde brief leest u meer over het belang van duurzame inzetbaarheid.

Alvast hartelijk dank voor het meedoen!


[/av_textblock] [/av_one_full]