Algemene Informatie

ALGEMENE INFORMATIE

 

Het Sociaal Fonds Podiumkunsten (SFPK) zet zich in om werkenden in de podiumkunsten te helpen bij het verwezenlijken van loopbaanwensen en ambities. Degenen, die voldoen aan de voorwaarden kunnen financiële ondersteuning aanvragen voor activiteiten op het gebied van scholing of deskundigheidsbevordering. De voorwaarden zijn hier te lezen.

Het SFPK is een solide partner bij opleiding en professionele ontwikkeling. Dat is de basis voor duurzame inzetbaarheid van werkenden in de podiumkunsten.

 

De stichting heeft als doel:

–       Het financieren van activiteiten gericht op scholing, loopbaanontwikkeling, leeftijdsbewust personeelsbeleid en het bevorderen van mobiliteit binnen en buiten de sector.

–       Het ondersteunen van onderzoek op het gebied van arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en aanverwante zaken;

–       Het bevorderen van de expertise, productiviteit, inzetbaarheid, gezondheid, vitaliteit en arbeidsmarktpositie van medewerkers.

Organisaties en personen in de podiumkunstensector kunnen aanvragen indienen bij het fonds om activiteiten te financieren die aansluiten op de doelstellingen. Het aanbod bestaat onder meer uit loopbaanadvies, omscholing, ondernemerstrainingen en leerwerkplekken.

 

Het SFPK wordt bestuurd volgens de richtlijnen van de Governance Code Cultuur.

De volledige statuten van de stichting SFPK zijn na te lezen via deze link.

 

Gegevens:

Kvk nummer: 61753920

ABN AMRO: NL 30 ABNA 0405867808

Bezoekadres:

Johan M. Coenenstraat 4-links

1071 WG Amsterdam

Contact:

Email: post@sfpk.nl, aanvraag@sfpk.nl

Telefoon: 06 12 98 33 01  (donderdag en vrijdagochtend).